Black Friday Gaming stoel deals 2021: wanneer en waar vind je de juiste stoel voor jou | PC-gamer

2021-11-05 04:11:35 By : Mr. Wei Zhou

PC Gamer wordt ondersteund door zijn publiek. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Kom meer te weten

Door Dave James, Katie Wickens 04 november 2021

Nu de eindesverkopen vroeger dan ooit beginnen, is dit waar en wanneer je moet zoeken naar de kortingenjaar op de beste kantoor- en gamestoelen.

Ga direct naar de aanbiedingen die je wilt... 1. Gamingstoelen 2. Bureaustoelen

De kans dat er dit jaar Black Friday-gamingstoeldeals zijn, is behoorlijk hoog. Zelfs in de aanloop naar de grote dag kun je verwachten dat een groot aantal grote retailers je aandacht proberen te trekken met deals voor gamestoelen.

Hoewel we misschien niet dezelfde tekorten hebben met gamestoelen als met siliconen, is het in het algemeen moeilijk om producten over de hele wereld te verzenden. Dus zelfs als er een voorraad is van de beste game die beschikbaar zijn, moet u enkele vroege deals bekijken en overwegen om uw vroeg te doen, als u hoop die klonterige oude bureaustoel te vervangen die u een paar jaar geleden uit een container hebt gehaald .

Hoe dan ook, als je op zoek bent naar een goedkope gamestoel, zullen er zeker een aantal fantastische deals op Black Friday zelf. Houd er rekening mee dat u mogelijk iets langer moet wachten op verzending, mogelijk tot volgend jaar. Dat wordt het belangrijk voorbehoud bij het wachten op de last-minute kortingen.

Overweeg ook om te kiezen voor een bureaustoel. Ze kosten meestal meer, maar bieden de beste ergonomie voor lange uren aan een bureau. 

Wat voor soort stoel je ook kiest, een goede is het waard om een ​​hoop geld aan uit te geven, vooral als je momenteel in een oud, niet-verstelbaar stuk plastic zit van een stijlvolle, maar oncomfortabele accentstoel. Een geweldige stoel zal helpen bij het bouwen van een ergonomische gaming-opstelling.

Black Friday zelf vindt dit jaar plaats op 26 november, maar er zullen ruim van tevoren aanbiedingen zijn van een grote verscheidenheid aan retailers. Vorig jaar betekende dat misschien pas begin november, maar we verwachten dat de verkoop al voor die tijd in oktober van start gaat.

Duurzaamheid moet een van de belangrijkste principes zijn van elke aankoop van een Black Friday-gamingstoel, net als ondersteuning. Als je voordelige aankoop zijn metalen frame zes weken in het leven begint bloot te stellen als je gamingtroon, en de vulling deprimerend zakt, dan kun je net zo goed een biervat zitten voor alle ondersteuning die je krijgt.

Je moet er op zijn minst voor zorgen dat de gamestoel die je op het oog hebt wat lenende steun kan bieden, verbeterde armleuningen. Wanneer u aan een bureau typt van WSAD, moeten die ellebogen net zo worden gegenereerd. Nekkussens, van verstelbare hoofdsteunen, zijn ook uw tijd en geld waard, maar u wilt er ook zeker van zijn dat u ook echt verleden.

Het is niet altijd gemakkelijk om via een online zoektocht een stoel te krijgen, dus zeker zeker om te beginnen met een dollar. Er zijn inspanningen voor maximale lengte en gewicht voor de belangrijkste stoelen, en dat is de moeite waard om op te werken. 

DXRacer Master | 353lbs max | 4D armleuningen | $ 629,99 $ 528,89 bij Walmart (bespaar $ 101,1) Het is niet gemakkelijkste om samen te stellen, maar de DXRacer Master heeft niet voor niets een plaats verdiend in onze gids voor beste gamestoelen. Het is niet de meest modulaire, zeer ergonomische en we zijn er volledig van overtuigd dat het een nucleaire explosie zou kunnen overleven.

Arozzi Milaan | 209,4 lbs max | Vaste armleuningen | $ 299,99 $ 229,99 bij BestBuy (bespaar $ 70) Dit is een slanke budgetkeuze voor gamers die de racestoel-look willen krijgen. Het biedt al het comfort, maar mist enkele van de liefhebberfuncties, zoals verstelbare arm- en hoofdsteunen.

AKRacing Core Series EX | 330lbs max | 3D armleuningen | $ 479 $ 311,99 bij BestBuy (bespaar $ 167.01) Gewoonlijk bijna $ 500, dit is een enorme besparing. Het is niet de beste opgevulde en volledig achterover leunen gevoeld een beetje precair, maar is comfortabel, goed gebouwd en geweldig voor ontworpen mensen.

Razer Iskur | 299lb max | 4D armleuningen | $ 499,99 $ 379,99 bij BestBuy (bespaar $ 120) Razer weet wat het doet als het gaat om randapparatuur van goede kwaliteit, en zijn stoelen zijn niet anders. Met een luide groene rand en een subtiel slangenleerontwerp is de Iskur een onderscheidende gamestoel van een onderscheidende merk.

Anda Seat Kaiser 2 | 441lb max | 4D armleuningen | $ 499,99 $ 349,99 bij Amazon (bespaar $ 150,00) De Kaiser 2 is een van de beste honden in onze beste gids voor gamestoelen. Het grootste nadeel is een klein geratel van de armleuning, maar verder is het een geweldige, goed gebouwde stoel en perfect voor de grotere gamers onder ons.

Onze bots voor het zoeken naar magische prijzen zijn overal op internet te vinden en vinden altijd de beste prijzen. Dat bevat deze lijst herhaaldelijk meerdere keren per dag wordt

Onze bots voor het zoeken naar magische prijzen zijn overal op internet te vinden en vinden altijd de beste prijzen. Dat bevat deze lijst herhaaldelijk meerdere keren per dag wordt

PC Gamer is onderdeel van Future US Inc, een internationale mediagroep en digitale uitgever. Bezoek onze corporate site.

© Future US, Inc. 11 West 42nd Street, 15e verdieping, New York, NY 10036.